Teatejooks aastal 2010

Teatejooks toimub samaaegselt Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides, Toilas, Rakveres, Otepääl, Haapsalus, Kuressaares, Kärdlas, Raplas, Jõgeval, Viljandis, Valgas, Sillamäel, Kohtla-Järvel, Võrus ja Narvas ja Põlvas.

Teatejooks on sportlik heategevusüritus, mille eesmärk on toetada liikumisvõime kaotanud laste ravi. Teatejooks toob kokku põhikoolinoored, kes annavad joostes oma panuse liikumisvõime kaotanud eakaaslaste raviks. Oluline on osavõtt – Teatejooksul ei selgitata kiiremaid ega kuulutata välja võitjaid. Avatud on heategevustelefon ja –konto, kuhu täiskasvanud saavad omalt poolt teha rahalisi annetusi. Toetuse oleme igal aastal annetanud Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele, kus liikumisvõime kaotanud lapsi ja noori ravitakse.

Kõigis linnades peetakse võistlused viies vanusegrupis: 5., 6., 7., 8. ja 9. klassi noortele. Iga kool võib välja panna piiramatul arvul võistkondi, samuti võivad osaleda sõpruskondade võistkonnad. Võistkonnas on kaheksa liiget, iga jooksja läbib 200-meetri pikkuse distantsi. Täpsemad võistlusreeglid leiate Teatejooksu kodulehel www.teatejooks.ee.

Teatejooksust osavõtt on kõigile tasuta. Soovi korral on võimalus teha vabatahtlik annetus SA Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskus heategevuskontole SEB pangas 10220055979011 või helistades aastaringselt avatud Elioni heategevusnumbrile 900 7777 (kõne hind €2.50).

Jooksu peakorraldaja on võistluste korraldamise ja sportlaste esindamisega tegelev mittetulundusühing MTÜ Tallinnmeeting. Teatejooksu suurtoetajad on Konsum, Kultuuriministeerium ja Tallinna Sadam.

Täpsem info:
Erik Pallase
Tel: 50 21 766
E-post: erik@estiko.ee