HNRK 2011. aasta silmapaistvad töötajad, teod ja soovid

HNRK töötajad valisid enne jõule endi hulgast 2011.aasta silmapaistvad spetsialistid ja meeldejäävaimad teod ning panid kirja soovid 2012.aastaks. Kaastöötajate arvates väärivad 2011. aastal märkimist:
AASTA ARST Malle Pakkanen
AASTA ÕDE Sirje Jugapuu
AASTA HOOLDAJA Jelena Mark
AASTA FÜSIOPERAPEUT Riina Mõim
AASTA TEGEVUSTERAPEUT Sandra Pais
AASTA PSÜHHOSOTSIAALSE VALDKONNA SPETSIALIST Lelet Tilga
AASTA RAVITEGEVUSE TUGIPERSONAL Valentina Viljamäe
AASTA HALDUSTÖÖTAJA Alfret Timberg

Aasta teoks arvati olevat Euroopa sotsiaalteenuste kvaliteedimärgi EQUASS Assurance rakendamine. Samas kategoorias said rohkem mainitud veel järgmised 2011.aastat ilmestanud tegemised: HNRK filmi valmimine, FIM®-instrumendi kasutusele võtmine, „ranitsatoetuse“ maksmine, kollektiivne maijooksul osalemine ja HNRK ajalehe ilmumine.
Kõige enam sooviti aastaks 2012 palgatõusu.

Palju õnne kõigile!
Head uut aastat!
Soovide täitumist