Liikumispuudega inimeste abistamise projekt "Koos liikvele"

Esmaspäeval, 6. mail algusega kell 13.30 tutvustatakse projekti “Koos liikvele”.

Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse, autokooli OÜ Autosõit ning Amservi koostöös algatatud projekti raames on auto juhtimisõigust omavatel liikumispuudega inimestel võimalus tulevikus Toyota automudeleid testida. Selleks seadistab Amserv teatud Toyota sõidukid käsijuhtimise režiimile. Nendel, kellel veel autojuhtimise õigust ei ole, saavad seda OÜst Autosõit spetsiaalse koolituse käigus taotleda.

Tervikuna on projekti eesmärk pakkuda liikumispuudega inimestele võimalust parandada oma elukvaliteeti. Projekti tutvustavad Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse juht Priit Eelmäe, OÜ Autosõit juhatuse liige Indrek Madar ning Amservi tegevdirektor Mart Mägi. Projekti tutvustusel osaleb ka Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Margus Tsahkna.

Täpsema ülevaate liikumispuudega inimestele suunatud projekti sisust ja ulatusest saab esmaspäeval 6. mail algusega kell 13.30. Üritus toimub Amserv Järve esinduses, Pärnu mnt 232. Kohtumiseni!

Täiendav info:

Kaarel Talvoja
Amserv Grupi AS
Turundusjuht
kaarel.talvoja@amserv.ee
51 43241