Ilmunud on 9. Keskustelu!

HNRK on viimased neli aastat andnud kaks korda aastas välja enda ajalehte, mis viimastel aastatel on kandnud nime “Keskustelu”. Traditsioon meie haigla elust-olust kirjutada on jätkuv, mistõttu on alates aprillikuu 9. päevast võimalik lugeda järjekordset HNRK ajalehte.

Seekordne Keskustelu juhib tähelepanu heategevusele ja nendele projektidele ja üksikisikutele, kes on HNRK-d aegade jooksul toetanud. Heategevust puudutavates kirjatükkides peitub siiras tänu kõigile, kes suuremal või vähemal määral on leidnud võimalusi HNRK-d ja meie patsiente toetada.
Samuti on Keskustelust võimalik uudistada, milline oli HNRK möödunud aasta, kes on HNRK 2014. aasta Aasta Töötajad, millega on tegelemas HNRK Abivahendikeskus ja palju muudki.

Keskustelu saadetakse HNRK olulisematele partneritele ning on kättesaadav HNRK-s kõigile huvilistele. Lisaks on võimalik HNRK lehte lugeda veebis, vajutades siia.
Eelmisi ajalehti on võimalik lugeda, vajutades siia.

Toredat kevadet!