HNRK meeskond on nimetatud Hocoma poolt selle kuu tiimiks!

HNRK Tervisedenduse ja Rehabilitatsiooni Kompetentsikeskuse taastusravilaboris olevatest robotitest on kaks kuulsamat isendit – kõnnirobot LokomatPro ja käerobot Armeo Spring – pärit Šveitsist tootjalt nimega Hocoma. Hocoma poolt pakutav tugisüsteem kasutajatele, tehtavad uuringud ning loodud koostöövõimalused on tekitanud toetava võrgustiku neurorobootika kasutajatele. Muuhulgas jagavad nad erinevate kasutajate kogemusi ja kliinilisi kogemusi.

2015. aasta aprillikuu meeskonnaks on Hocoma poolt valitult Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskuse tiim, kes on õppinud ja kasutab Lokomat’i. Samuti on avaldatud HNRK senine praktika LokomatPro kasutamisel.

Oleme rõõmsad!

Soovime seda ka Teiega jagada! Vaata lähemalt Hocoma Knowledge Platform.