HNRK alustab aastat uue struktuuriga.

Head uut aastat!

Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus alustab uut aastat oluliselt uuendatud stuktuuriga.

UUE STRUKTUURI SKEEM

Struktuurimuudatuse keskmes on HNRK patsient ning soov pakkuda rohkem patsiendikeskset ning interdistiplinaarsemat teenust. Seetõttu loome kolm diagnoosipõhist taastusravi- ja rehabilitatsiooniteenuseid pakkuvat osakonda, mis ühtselt juhitud ning koondavad endasse just sellele osakonnale spetsiifiliste oskuste ja teadmistega spetsialiste:
* spinaalse rehabilitatsiooni osakond
* neurorehabilitatsiooni osakond
* laste taastusravi ning tugi-liikumiselundkonna taastusravi osakond.
Juhatuse kabinet ja kolm tugiteenistust toetavad nimetatud osakondade igapäevast tööd ning arendusi.

HNRK näeb, et uue struktuuriga on veelgi parem ellu viia meie missiooni ning haigla arengukavasse planeeritut ja seista hea nende põhiväärtuste eest, mida endas kanname.

Uute osakondade juhtimine on usaldatud pikaaegse kogemusega ning asjaliku visiooniga HNRK inimestele: spinaalse rehabilitatsiooni osakonna juht on Aina Tõnutare, neurorehabilitatsiooni osakonna juht on Mari-Liis Ööpik ning laste taastusravi ja tugi-liikumiselundkonna taastusravi osakonna juht on dr Ülle Kruus.